Energie Plus Project

Niet isoleren is een gemiste kans. Door te isoleren verbeter je het wooncomfort en bespaar je flink op de energierekening. Simpel, maar wat kun je allemaal doen en wat levert dat nou op?

Hoe ga ik besparen?
Hierbij kun je denken aan o.a. spouwmuurisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, glasisolatie, zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp en ledverlichting.

Wat is voor mij de beste keuze?
Dat is iets wat wij in kaart kunnen brengen. Op basis van jouw woning, jouw wensen en jouw situatie. Alle combinaties zijn mogelijk en hierbij geldt; combineer en bespaar meer! Hieronder vind je een indicatie van de gemiddelde kosten en besparingen per jaar.

Wat moet ik doen?
Heel eenvoudig. Laat ons het werk doen. Wij begeleiden je van A tot Z. Dus geen tijdrovend uitzoekwerk, geen afstemmingsproblemen of hoger uitvallende kosten. Dé one stop shop voor al je energiebesparende maatregelen!

Plus?

Bij ons kun je individueel, maar ook collectief als (deel)wijk, een compleet pakket  samenstellen. Wij adviseren, installeren, ontzorgen en regelen indien gewenst ook de subsidieaanvragen. Plus! Maar zelfs financiering is mogelijk door de bij ons aangesloten Rabobank. Plus! En ook een overstap van energieleverancier naar Huismerk Energie, waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van 100% lokaal opgewekte groene energie, is mogelijk voor mogelijk nóg lagere maandlasten. Energie Project Plus!

Alle reden dus om een afspraak te maken met één van onze adviseurs via het contactformulier op deze website of om langs te komen.
Berekend voor een eengezinswoning van gemiddelde omvang met 3 bewoners en een HR-combiketel, waar de genoemde maatregel ontbreekt. De werkelijk besparingen hangen af van je stookgedrag. Prijspeil oktober 2017.

De voordelen van Enverion®:

COMBINATIEMOGELIJKHEDEN ✔
FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN ✔
COMPLETE ONTZORGING  ✔ 
✔ ÉÉN AANSPREEKPUNT
✔ ALLE DISCIPLINES ONDER ÉÉN DAK
✔ MAXIMAAL RENDEMENT 

Enverion werkt samen met